Företaget

Attacus Stål & Smide grundades 1949 och är ett av Jämtlands äldsta svets- och smidesföretag.
Bolaget är etablerat i Vaplan och Östersund där vi förfogar över drygt 3500 m2 verkstadsyta men arbetar rikstäckande och har även vissa uppdrag utomlands.

Vi är certifierade enligt den högsta svetsstandarden SS-EN ISO 3834-2 vilket innebär att vi kan och får utföra riktigt avancerade svetsarbeten. Bolaget är även certifierat enligt SS-EN 1090 vilket möjliggör att vi får tillverka och CE-märka bärande stålkonstruktioner.  

Vi är ett modernt smidesföretag och utför alla typer av svets- och smidesarbeten samt montage och maskinbearbetning. Tack vare lång erfarenhet och brett branschkunnande kan vi utan problem utföra allt ifrån stora totalentreprenader till små service- och reparationsuppdrag.

För oss är det en självklarhet att arbeta efter gällande normer, lagar och krav. Det ställs ständigt nya och större krav på oss som företag, både genom nya lagar och våra kunders krav. Något som vi är ödmjuka inför efter som det gör att vi ständigt utvecklas och kan erbjuda dig som kund en högre teknisk kompetens.

Vår geografiska hemvist i Jämtland gör att vi är vana att jobba i tuffa miljöer och kallt klimat samt att vi som ett av tio företag ingår i Attacus koncernen ger oss styrka och stabilitet och blir ytterligare en trygghet för dig som kund. Läs mer om Attacus koncernen www.attacus.se

Vi ser personalen som företagets viktigaste tillgång. Vår målsättning är att skapa en arbetsmiljö som stimulerar engagemang, kunskapsutveckling och ansvarstagande.
Våra medarbetare har lång erfarenhet och en bred kompetens, det är starka rötter som vi vårdar ömt för att ge alla medarbetare möjligheten att genom sin arbetsinsats bidra till företagets utveckling och attrahera morgondagens medarbetare.

 

 

                                         

                                           Vi firar 70 år, I samband med
                                           det har vi tagit fram en
                                           jubileumstidning

 


                                    Vi söker personal.